92 reacties

 1. Jelly is een gezellige rijinstructrice! ze heeft veel geduld en legt alles op een fijne en rustige manier uit. Deze rijschool is zeker aan te raden!

 2. Jelly is een super leuke rij instructrice, heb fijne tijd gehad en geleerd om rustig te blijven in het verkeer en goede uitleg gehad. En ik ben daardoor ook in 1x geslaagd!!😁

 3. Ik stapte elke keer met plezier in de auto, door de goede uitleg en begeleiding wordt je goed voorbereid op het examen. Daarnaast is er een fijne en gezellige sfeer in de auto waardoor je de ruimte krijgt om te leren.

 4. Ik stapte elke rijles met plezier de lesauto in. Jelly geeft duidelijke instructies, en op een rustige manier waardoor je zelf ook heel relaxed in de auto zit. Tussendoor ook tijd voor een praatje wat de rijlessen ook erg gezellig maakte. Ze bereid je goed voor op het examen en geeft extra aandacht aan de lastige punten.

 5. In het begin heb ik een aantal lessen van Jelly gehad en daarna kreeg ik les van Frits. De communicatie was erg fijn. Daarnaast geven Jelly en Frits beide erg goede lessen. Ze zijn duidelijk en geduldig en de sfeer tijdens de lessen heb ik ook altijd als prettig ervaren! Al met al een supergoede rijschool!

 6. Goede lessen gehad met Frits! Kan goed uitleggen en leert je precies wat je nodig hebt om je examen in 1x te halen. Waren het niet altijd met elkaar eens maar dan vergat ik meestal ‘regel 2’: “instructeur heeft altijd gelijk, ookal heeft hij dat niet”

  In 1x geslaagd👍

 7. Fijne lessen gehad van Jelly. Ze geeft goede uitleg en besteed de lessen goed. Ik had vaak zin in de volgende rijles en keek ernaar uit om weer bij Jelly te mogen rijden. Zeker een aanrader!

 8. Ik kwam van een andere rijschool, waar ik niet zoon goed gevoel bij had. Toen kwam ik na wat zoek werk bij jelly, ook al vond ik het niet altijd makkelijk, ze helpen je met alle rust die je nodig hebt. Door jelly heb ik het vertrouwen gekregen om te durven rijden met als resultaat in 1x geslaagd! vertrouwd en goed voorbereid, beter kun je niet wensen. dus mocht je iemand zoeken raad ik up to date, frits en jelly zeker weten aan!

 9. Jelly creëert een prettige sfeer in de auto. Daardoor vervalt vlug enkele spanning en kun je direct concentreren op het rijden.
  Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Fouten konden gemaakt worden, referentiekaders werden persoonlijk en “op maat” gemaakt, en dingen die beter konden werden in de volgende les meegenomen.
  De stiltes worden opgevuld met praatjes, erg gezellig dus.
  Een perfecte rijschool voor ervaren en onervaren bestuurders. Door Jelly’s hulp in 1X geslaagd!
  Een aanrader!
  Bedankt!

 10. Frits, toonde een hoog niveau van professionaliteit en geduld. Zijn strengheid zorgde ervoor dat ik mijn fouten snel corrigeerde, wat uiteindelijk mijn rijvaardigheid verbeterde. Tegelijkertijd was hij rechtvaardig in zijn beoordelingen, waardoor ik me altijd gemotiveerd voelde om beter te presteren. Ik ben geslaagdIk raad iedereen aan om hier te komen lessen 🤩🤩🤩🤩🤩

 11. Ik heb een hele fijne tijd hier gehad! Er is goed geduld geweest voor mij aangezien ik het erg spannend vond in het begin. En uiteindelijk allemaal gelukt! Bedankt!!

 12. Om te beginnen is Jelly een super lieve vrouw die alles heel duidelijk uitlegt met heel veel geduld! Ze neemt de dingen die je lastig vind net zolang door tot dat je het snapt en het vertrouwen in jezelf hebt. Ik heb altijd een ontspannen gevoel gehad en heb erg veel plezier beleefd. Ben Jelly heel erg dankbaar.

 13. Rijschool up2date is erg aan te raden. Tijdens het rijden heb ik het erg gezellig gehad. Er word goed ingeschat hoeveel lessen je nog nodig hebt om je examen te halen. Er word duidelijk en rustig verteld wat er beter kan en wat er goed gaat. Heel erg bedankt voor de prettige rijlessen

 14. Erg tevreden over de manier van les geven en de kennis die je krijgt. Ik stapte zelfverzekerd in mijn examen en ik ben in 1x geslaagd! Super bedankt!

 15. jelly ligt alles goed en duidelijk uit en het is ook altijd gezellig in de auto en is altijd gezellig kletsen en als je iets niet snapt dan legt ze het zo lang mogelijk uit tot ik het snap.

 16. Rijschool Up 2 Date, met Frits en Jelly als instructeurs, is absoluut een aanrader! Ze zijn professioneel, geduldig en zeer bekwaam. Ik voelde me tijdens de rijlessen erg op mijn gemak en de sfeer in de auto is altijd goed. Verder was elke les erg leerzaam en je wordt uitstekend voorbereid op het examen. Bedankt Frits en Jelly!

 17. Ik heb super erg genoten van de lessen van Jelly, nooit met stress in de auto en het was altijd gezellig. Ze legt alles goed en rustig uit en wanneer je iets niet snapt doen we het gewoon nog een keertje. Ik keek er altijd naar uit om te lessen.

 18. Voordat ik bij Jelly kwam had ik 6 jaar geleden al rijles gehad, dit was een flop. Door Jelly heb ik niet alleen leren rijden, maar zij heeft mij ook leren vertrouwen in mijzelf en in het autorijden. Ze zei ook altijd: Rijden kan je best, maar je moet het zelf gaan geloven. Door haar ben ik dat gaan doen! Als je het nodig hebt neemt ze je zo mee aan de hand het hele proces door, gestructureerd, rustig en duidelijk. Het gevoel van veiligheid heb ik vanaf het begin af aan gehad. 🥰

  Ik heb ook samen met Frits 1x mogen rijden, dit was even wennen doordat het iemand anders in een andere auto was, maar ook dat liep al snel goed!

  Hierdoor kreeg ik nog meer vertrouwen dat ik het kon en ben ik uiteindelijk ook in 1x geslaagd. 😊

 19. Jelly geeft les op een duidelijke, rustige wijze en coacht je van A tot Z. Ik heb de rijlessen als gezellig en leerzaam ervaren. Met behulp van Jelly ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik zou rijschool Up2Date daarom zeker aanraden!

 20. Frits gaf op een rustige en eerlijke manier les, wat maakte dat ik elke keer weer met plezier bij hem in de auto stapte. Ik kijk terug op hele gezellige, maar vooral leerzame lessen bij Frits! Met zijn hulp ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zou Rijschool Up 2 Date daarom zeker aanraden!!

 21. Met Jelly rijden was echt super! Er is altijd tijd voor vragen die met aandacht beantwoord worden.

 22. Voordat ik bij up2date kwam had ik al bij 2 rijscholen gezeten, waar alles heel erg slecht geregeld was. Door aanraden van vrienden kwam ik uiteindelijk bij jelly terecht. Ik vond de lessen echt top en ook echt heel erg duidelijk, waardoor er tijdens het rijden geen twijfel meer was( wat er eerst wel was). Daardoor ook in 1 keer geslaagd! Dankjulliewel Jelly en Frits.

 23. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen. Jelly was vanaf het begin een hele geduldige en lieve vrouw. Ik had in het begin veel moeite omdat ik al een rijbewijs uit mijn land had en ik niet zo goed Nederlands sprak. Jelly had alle geduld voor mij om mijn manier van autorijden af ​​te leren en het helemaal opnieuw te leren in Nederland, en na veel leerzame en leuke lessen heb ik nu een Nederlands rijbewijs. Heel erg bedankt voor alles Jelly

 24. Voor Jelly heb ik twee instructeurs gehad. Ik kreeg het er maar niet in. Jelly is het gelukt, met veel geduld, gezelligheid en goede uitleg. Zo dankbaar voor!

 25. Ik heb alle lessen het gevoel gehad dat ik veel leerde en echt als bestuurder vooruit ging. Zowel bij jelly als bij Frits. Ook zijn de lessen erg gestructureerd wat er voor heeft gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Ik kan dit iedereen aanraden.

 26. Jelly en Frits geven beide op hun eigen manier fijne en gezellige rijlessen! Ik begon bij Jelly in de auto waar ik me erg op mijn gemak voelde omdat ze altijd met rust antwoord kon geven op mijn vragen. Na enige tijd ben ik toch overgegaan naar de Golf en daarmee naar de lessen van Frits, die ook erg fijn en vooral gezellig waren 🙂
  In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, bedankt Jelly en Frits!

 27. Ik heb fijne rijlessen gehad bij up2date en ben in een keer geslaagd. Jelly heeft veel geduld waardoor je comfortabel in de auto zit. Vragen stellen is geen enkel probleem, ze legt alles graag uit tot dat je het begrijpt.

 28. Hele goede en fijne lessen gehad. Altijd goede communicatie, op tijd met ophalen en genoeg maar niet teveel lessen gehad. Ben in 1x geslaagd!

 29. Ik heb heel fijn les gehad van Jelly en haar man Frits. Ze zijn allebei erg aardig en fijn in de omgang. Ze hebben mij ontzettend goed voorbereid op het examen. In de lessen liet Jelly mij veel zelf doen, en hielp mij waar nodig. Dit was voor mij een perfecte manier om het te leren. Ik ben dus ook heel blij dat ik dankzij Jelly en Frits in 1x geslaagd ben!

 30. Ik heb fijne lessen gehad van Jelly, ze legt goed en duidelijk uit. Ze herhaalt alles tot het automatisch gaat en wijst je elke keer op de punten die nog niet goed gaan. Ik ben in 1 keer geslaagd dus ik ben super blij dat ik voor up2date heb gekozen 🙂

 31. De manier van instrueren tijdens alle lessen heeft mij heel veel gebracht.
  In alle rust werd elk leermoment benoemt en net zo vaak herhaald tot het er in zat. Duidelijke uitleg met op de achtergrond goede muziek 😉 Kortom, top rijschool!

 32. Heel erg goede lessen gehad bij Jelly (en Frits)! Altijd duidelijke, leerzame en zeker ook gezellige lessen gehad. Ik zal deze rijschool zeker iedereen aanraden!! 🙂

 33. Zeker aan te raden!

  Jelly en Frits geven hele duidelijke lessen met geduld. De rijlessen waren erg prettig en zeer duidelijk. Ik ben dan ook in 1 x geslaagd! Super bedankt!!

 34. De lessen van Jelly en Frits vond ik erg fijn. Ze leggen alles duidelijk uit zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan rijschool up2date aan iedereen aanraden!

 35. Ik heb rijles gehad van zowel Jelly als Frits. Beide zijn het erg goede instructeurs. Ze geven duidelijke instructies en goede feed-back. Daarnaast waren de rijlessen ook erg gezellig. Ik zou rijschool up2date zeker aanraden.

 36. Jelly en Frits hebben zijn super lief en hebben mij goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Altijd hele gezellige en leerzame lessen gehad. Bij zenuwen werd ik goed op mijn gemak gesteld.

 37. Heb de rijlessen van Jelly en Frits als erg positief ervaren. Altijd hing er een gezellige sfeer. Goede en duidelijke lessen met handige trucjes en tips waar ik veel van heb kunnen leren. Hierdoor ben ik vandaag in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

  Nogmaals bedankt voor de leuke lessen:)

 38. Super rijschool! Ik heb een enorm leuke en leerzame tijd gehad. Ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Jelly heeft handige trucjes voor de bijzondere verrichtingen waardoor je deze snel onder de knie krijgt.

  Ze neemt de tijd om rustig dingen uit te leggen.

  Ik vond dat er een fijne gezellige sfeer was waardoor ik altijd met veel plezier naar de rijlessen toe ging.

  Jelly heel erg bedankt voor alles ga de rijlessen missen!

 39. Jelly was echt een top instructrice en legde alles heel goed uit. Altijd op een rustige manier waardoor je chill in de auto ziet
  10/10 kan niet liegen.

 40. Ik heb de rijlessen van Jelly (en Frits) als heel prettig ervaren. Ze heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit waardoor je goed voorbereid het examen in gaat. Vandaag in 1 keer mogen slagen!

 41. Ik kijk terug op een onwijs fijne tijd bij Jelly en frits!
  Deze rijschool raad ik onwijs aan😉
  Het was altijd gezellig en leerzaam, en in 1 x geslaagd😇

 42. heeeele leuke lessen gehad bij jelly (& frits)! goede en duidelijke uitleg en een top tijd gehad, ik had elke keer weer zin in rijles 🙂

 43. Super fijne lessen gehad bij jelly, echt een aanrader om hier te gaan lessen! Super fijne en positieve ervaring. Dankzij haar kan ik nu veilig de weg op 🙂

 44. Super fijne lessen gehad, legt alles duidelijk uit. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen.

 45. Jelly is een super lieve maar ook eerlijke rij instructrice, ze geeft altijd op een positieve manier les en zorgt er voor dat jij alles leert om helemaal klaar te zijn voor je rijexamen! Ik heb mijn rijexamen ook in 1 keer gehaald en ga nu dankzij Jelly met heel veel plezier en met een veilig gevoel de weg op!

 46. Ik heb met veel plezier bij Jelly in de auto gezeten. Wat ik gewaardeerd heb bij Jelly is haar rustige manier van uitleggen en corrigeren. Fouten maken mag, zolang je het ook maar veilig in alle rust weer oplost. Niemand rijdt perfect. Helaas eerste keer gezakt, maar door de positiviteit en vertrouwen van Jelly 2de keer wel geslaagd! Ik raad deze rijschool bij iedereen aan! Echt persoonlijke aandacht (:

 47. Van begin af aan een hele gezellige tijd gehad met Jelly. Zij heeft het leren niet alleen leuk en begrijpbaar gemaakt, maar heeft ook echt gelet op wat ik nodig had. Door haar ben ik in 1x geslaagd!

 48. Heel fijne lessen gehad waardoor ik snel en fijn het autorijden onder de knie kreeg. Jelly legt alles heel fijn en duidelijk uit. Daarbij is het ook altijd gezellig in de auto. Top instructrice 100% een aanrader.

 49. Wat heb ik een leuke tijd gehad met Jelly, ze begeleid je zo fijn door alle dingen heen, als er wat minder gaat steekt ze daar veel aandacht aan! Heb met een enorm fijn gevoel me rijbewijs gehaald en ga met een zeker en fijn gevoel de weg op! Bedankt jelly heb erg genoten en veel van je geleerd 💗

 50. De rijlessen waren altijd super gezellig, maar naast de gezelligheid moet je natuurlijk ook auto leren rijden want dat is het belangrijkste. Gelukkig krijg je duidelijke uitleg en Jelly neemt alle tijd voor je. Want als iets niet lukt dan mag je het 100x opnieuw proberen tot je de juiste techniek hebt! Door de goede hulp en duidelijke tips ben ik in 1x geslaagd 🙂

 51. Heb het super gezellig gehad met Jelly in de auto! Veiligheid staat altijd voor maar dat betekent zeker niet dat de rijlessen niet leuk zijn. Ze legde alles goed uit en keek met mij naar oplossingen over de dingen waar ik nog mee strugglede. Alles altijd goed geregeld en ik was up2date met mijn eigen vorderingen. Ging zelfverzekerd mijn examen in, bedankt Jelly!

 52. Jelly heel erg bedankt! Ik vind je een ontzettend prettige rijinstructrice. Je gaf altijd duidelijk uitleg, en in de scherpste bochten op hoge snelheid, was je de rust zelve!
  Verder heb je mij heel goed voorbereid op het praktijkexamen. Rij school up 2 date, ik raad hem je aan!

 53. Altijd heel fijn mogen lessen bij Jelly, in een keer geslaagd. Bedankt 🙂 🙌🏻

 54. Up2date is echt een hele fijne rijschool! Er wordt op een duidelijke, fijne en ook leuke manier les gegeven door Jelly.
  Zeker een aanrader!🙂

 55. De lessen met Jelly en Frits zijn leuk en leerzaam, het is erg duidelijk tijdens de uitleg en er valt genoeg te lachen! Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn rijlessen.

 56. De rijlessen waren altijd duidelijk en leerzaam, als je iets niet snapt wordt het nog een keer uitgelegd tot het goed gaat. Ik dankzij Jelly in 1x geslaagd, zeker een aanrader!

 57. Ik heb een fijne tijd gehad.
  Jelly legt op een rustige duidelijk manier uit!
  En als het niet lukte, legde ze het zo vaak uit als nodig was.
  Door haar ben ik in 1 keer geslaagd!
  Super bedankt Jelly!

 58. Met veel plezier gereden bij Jelly en Frits! Ze leggen je allebei alles juist en fijn uit. En niet te vergeten is de rode race bak een top auto. Aanrader!!!

 59. Ik heb met veel plezier bij Jelly gelest. Ze past zich volledig aan aan jouw behoeften en vraagt ook wat jij nodig hebt om verder te komen. Ze is eerlijk naar jou en geeft je duidelijke, opbouwende feedback om samen tot een goed einde te komen. Ze motiveert je om het te blijven proberen en probeert ook andere dingen uit als het echt niet lukt, zoals dat ik veel moeite had met fileparkeren. Ze blijft altijd vriendelijk en geduldig. Absoluut een aanrader om bij Jelly rijlessen te nemen, je weet dan zeker dat je op een fijne, positive manier en zeer goed voorbereid aan je examen kan beginnen.

 60. Jelly is een hele goede rij-instructeur. Ze gaf me al vanaf de eerste les een vertrouwd gevoel in de auto. Ik heb ook echt heel erg genoten van de lessen en vond het elke keer weer leuk om in de auto te stappen. Ze nam echt de tijd voor me en legde alles duidelijk uit. Door de goede lessen ben ik in 1x geslaagd op mijn examen.
  Zeker een aanrader om hier je rijlessen te nemen!

 61. Jelly en Frits zijn beiden ervaren super fijne en lieve instructeurs. Ze namen altijd alle tijd voor me en er was duidelijke uitleg wanneer er nieuwe dingen aan bod kwamen. Door hun aanmoediging kreeg ik zelf ook vertrouwen in het rijden! Zo fijn. Ik raad dit echt iedereen aan. Ga lekker lessen bij up2date! Dank Jelly en Frits!

 62. Jelly is erg gezellig en fijn om mee in de auto te zitten. Ze leert je op een erg fijne manier auto rijden en neemt veel tijd voor je. Ik voelde me altijd op mijn gemak.
  Heb het leuk gehad bij haar
  Echt een aanrader!!!

 63. Jelly en Frits hebben mij allebei op een leuke en leerzame manier het autorijden geleerd. Ik heb met veel plezier hier gereden en zou Up2date zeker aanraden als rijschool!

 64. Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Jelly van Up2Date! Jelly legt rustig en fijn uit hoe alles werkt, en neemt de tijd en geduld om oefeningen nog een keer bij langs te gaan. Zo kon ik goed voorbereid naar mijn rijexamen gaan! En dankzij Jelly zit ik ook een stuk zekerder achter het stuur!

 65. Ik heb erg genoten van de lessen. Je wordt tijdens de lessen goed uitgedaagd. Daardoor zijn de lessen erg leerzaam. Verder legt Jelly alles rustig en duidelijk uit. Ik had mij geen betere rij-instructrice kunnen wensen!

 66. Erg leuke tijd gehad met Jelly! Laatste paar weken ook nog even les gehad van Frits, dit was ook niks minder dan een leuke leerzame tijd! Naast het plezier heeft Jelly mij op de juiste manier les gegeven die perfect bij mij past. Heel veel dank daarvoor!!

 67. Jelly geeft hele goede rijlessen. Elke keer had ik heel veel zin in rijles en om nieuwe dingen te leren. Ze nam echt de tijd voor je en ze stelde je op je gemak. Bij het examen vertelde me dat ik echt niet zenuwachtig hoefde te zijn & dat stelde me me heel erg op m’n gemak. Ik ga Jelly zeker missen!

 68. Toen ik voor het eerst bij Jelly in de auto stapte, was ik best wel zenuwachtig. Jelly is een super lieve instructrice en stelt je op je gemak. Ook neemt ze de tijd voor je en aan de hand van een zelfreflexie na elke les leer je ook van je eigen ”fouten”.

  Na de corona, vlak voor mijn examen, ging mijn koppeling niet zo lekker als daarvoor. Ze heeft hier goed de tijd voor me genomen en even de koppeling weer rustig geoefend. Zo was ik helemaal klaar voor mijn examen. En raad eens… in 1x geslaagd!!

  Heel erg bedankt voor alles Jelly. En voor de toekomstige Lessers: Heel veel succes en vooral ook plezier. Ik weet zeker dat dat goed gaat komen!

 69. Vandaag (30-03) ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Ik heb de lessen met Jelly als heel prettig ervaren.
  Jelly neemt de tijd om jou rustig dingen uit te leggen. Ze vraagt ook een stuk zelf reflectie van je waardoor je, je eigen fouten ook goed kan terug zien.

  De tips en trucks voor de bijzondere verrichtingen zijn erg makkelijk toe te passen.

  Ik wil Jelly heel erg bedanken voor de tijd die zij heeft genomen om mij, in mijn eigen tempo mijn rijbewijs te laten halen!

 70. Mijn vriendin heeft voor mij bij Jelly haar praktijk examen gehaald en was altijd zo positief over Up2Date en Jelly dat ik besloten heb om ook te gaan lessen bij Up2Date. Ik ben erg blij met de keuze omdat de lessen altijd super fijn waren met duidelijke uitleg en een erg goede sfeer. in 1 keer geslaagd bij Up2Date dus hartstikke bedankt voor de fijne en leerzame lessen Jelly!

 71. Hele fijne en gezellige lessen gehad, waar ik met plezier op terugkijk. De uitleg en instructies zijn erg duidelijk en maken het rijden veilig en de bijzondere verrichtingen gemakkelijker. Jelly neemt altijd de tijd om je geduldig verder te helpen.

  Heel erg bedankt Jelly voor de fijne rijlessen en dat je mij flink geholpen hebt met het behalen van mijn rijbewijs!

 72. Ik ben begonnen met lessen bij Rijschool Up2Date zonder enig verstand van auto’s en autorijden en ben in één keer geslaagd binnen 30 lessen. Jelly is een heel vriendelijk, duidelijk en rustig persoon om als rijinstructrice te hebben. Ik heb van elke les genoten en vind het jammer dat de gezellige lessen nu gestopt zijn. Ik zou deze rijschool voor iedereen aanraden.

 73. Wat heb ik een top tijd gehad zeg 🙂 Jelly is echt heel lief en ze legt echt heel goed uit! Ik stapte met totaal geen ervaring achter het stuur en door alle fijne, goeie en leuke uitleg ben ik in 1 keer geslaagd!
  Ik raad het 100% aan om bij Up2date rijles te nemen want het is echt super 🙂

 74. Het was super leuk om van Jelly les te krijgen, ze daagde me steeds uit met nieuwe dingen waardoor ik in elke les heel veel heb geleerd. Mij het auto rijden leren deed ze op een goede manier vind ik zelf, aardig maar kritisch op wat je doet. Heel erg bedankt Jelly en tot ziens!

 75. Zelf had ik nog geen enkele ervaring met auto rijden en ik vond het heel spannend om dan ook echt te gaan beginnen.
  Bij Jelly in de auto voelde ik mij meteen op mijn gemak en ze zorgde ervoor dat ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kunnen.
  De lessen waren altijd goed, duidelijk, met goed feedback en Jelly nam echt de tijd voor je. De rijlessen waren ook nog eens super gezellig!
  Met dank aan Jelly kan ik nu vol zelfvertrouwen rijden in mijn eigen auto!

  Super mega bedankt nogmaals Jelly!!

 76. Jelly geeft duidelijke instructies en goede feedback. Ook heeft ze alle tijd om je vragen te beantwoorden en zorgt ze voor rust in de auto. Mij heeft ze vooral geleerd om niet te twijfelen en met vertrouwen te rijden. Ik had hier namelijk best wat problemen mee, maar daar heeft ze me goed mee geholpen! Hierdoor ging ik ook met vertrouwen mijn examen in en ben ik in 1 keer geslaagd!

 77. Zelf had ik nog geen ervaring met autorijden. Toch wou ik dit heel graag en ben ik via mijn broer bij Jelly gekomen. Ik zocht dan ook iemand die ik kon vertrouwen en de tijd voor me nam. Dat doet Jelly zeker. Dit vond ik erg fijn.

  Jelly is een lieve vrouw die je duidelijke uitleg geeft zodat je weet waar je aan toe bent en je weet wat je kunt verwachten op je examen. Dat is heel erg fijn! Ook als je vragen hebt of dingen lastig vind legt Jelly het heel fijn uit en word het sneller duidelijk. Ze gaat mee in het tempo dat voor jou fijn is.

  Ik kan nu met vertrouwen gaan autorijden. Dat is echt heel fijn. Dat geeft Jelly je zeker mee. Ik vond de lessen ook erg leuk! Ik ben Jelly dan ook meer dan dankbaar.

 78. Duidelijke instructies en goed feed-back. Daarnaast ook een erg gezellige tijd gehad

 79. Duidelijke instructies en goede feed-back. daarnaast ook een gezellige tijd gehad tijdens het lessen.

 80. Wat voor mij het belangrijkste is, is duidelijkheid. Gelukkig is Jelly erg duidelijk. Als ik iets niet snapte legde ze het 100x uit totdat ik het wel snapte. Verder was ze erg rustig en stelde ze me op het gemakt als ik in een enge verkeerssituatie zat.
  Kheb met plezier gereden, zeker een aanrader 🙂

 81. Hele goede rijschool en Jelly is natuurlijk een topper! Heb er met plezier gereden!!

 82. Een goede terugblik heb ik op de lessen bij Jelly. Haar geduld lijkt wel eeuwig te duren, precies wat ik nodig had! Ze legt niet alleen de instructies goed uit, ook verteld ze erbij waarom ze iets zegt of doet. Ze weet hoe ik het beste leer en die manier gebruikt ze dan ook. Altijd in voor een gezellig gesprek en dat weerhoud me van mijn zenuwen. Het was een spannende, maar ook gezellige tijd geweest.

 83. Ik had helemaal geen ervaring met het verkeer. Nooit gefietst, nooit een auto in de familie gehad. Was zo bang van de snelheid. 40km/uur vond ik echt een prestatie voor mezelf. Jelly was zo vriendelijk, geduldig en duidelijk. Ze legt dingen uit op zo een makkelijke en rustige manier. Dankzij haar ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt een topper. 100% een aanrader.

  Als je het nog niet weet,
  Rijschool Up2date??

 84. Voor mijn opleiding en stage moest ik verhuizen naar Amsterdam maar wilde toch heel graag bij Up2Date rijden. In 2 maanden tijd heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb veel kunnen lessen in de zomervakantie! Super goede begeleiding en ook erg gezellig gehad!

 85. Super gezellige lessen gehad met jelly. Legt alles goed uit. Als je twijfelt stop dan met twijfelen en kies voor up2date.

 86. Jelly is een super gezellige rijinstructriese. Ze is duidelijk en legt dingen goed uit. Ze geeft rustig antwoord op vragen en geeft je de tijd om dingen opnieuw te proberen als het nog niet helemaal goed gaat.

 87. Ik heb vanaf dag 1 de lessen met Jelly heel positief ervaren. Legt situaties en verbeterpunten op een duidelijke en fijne manier uit. Ze let op alle dingen groot en klein, maar dat doet ze alleen zodat jij gewoon gaat slagen voor je examen. Jelly is echt een top instructrice, beter kun je niet krijgen!

 88. Jelly helpt je niet alleen met het begrijpen van de wegen en situaties, ze coached je ook door wat ruwere momenten waardoor je beter in je vel komt te zitten! Ik heb al vanaf dag 1 fijne lessen gehad en raad het ook aan bij iedereen die op welke manier dan ook wilt slagen!

 89. Jelly is een super lieve en ervaren rijinstructrice. Ze heeft mij op een hele prettige manier, met veel rust en persoonlijke begeleiding goed en veilig leren rijden. Iets waar ik mijn leven lang plezier van ga ervaren!

 90. Jelly geeft goede rijlessen. Haar uitleg, bijvoorbeeld over hoe achteruit fileparkeren, is erg duidelijk. En ze is ook altijd vriendelijk en stelt je op je gemak. Ik voelde me goed voorbereid op het examen en ben in 1x geslaagd.

 91. Heel positief ervaren door de duidelijke informatie over wat je te verwachten valt en goede uitleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als de website niet goed laadt of de video's niet goed te zien zijn, graag cache legen browser.