31 reacties

 1. Jelly en Frits zijn beiden ervaren super fijne en lieve instructeurs. Ze namen altijd alle tijd voor me en er was duidelijke uitleg wanneer er nieuwe dingen aan bod kwamen. Door hun aanmoediging kreeg ik zelf ook vertrouwen in het rijden! Zo fijn. Ik raad dit echt iedereen aan. Ga lekker lessen bij up2date! Dank Jelly en Frits!

 2. Jelly is erg gezellig en fijn om mee in de auto te zitten. Ze leert je op een erg fijne manier auto rijden en neemt veel tijd voor je. Ik voelde me altijd op mijn gemak.
  Heb het leuk gehad bij haar
  Echt een aanrader!!!

 3. Jelly en Frits hebben mij allebei op een leuke en leerzame manier het autorijden geleerd. Ik heb met veel plezier hier gereden en zou Up2date zeker aanraden als rijschool!

 4. Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Jelly van Up2Date! Jelly legt rustig en fijn uit hoe alles werkt, en neemt de tijd en geduld om oefeningen nog een keer bij langs te gaan. Zo kon ik goed voorbereid naar mijn rijexamen gaan! En dankzij Jelly zit ik ook een stuk zekerder achter het stuur!

 5. Ik heb erg genoten van de lessen. Je wordt tijdens de lessen goed uitgedaagd. Daardoor zijn de lessen erg leerzaam. Verder legt Jelly alles rustig en duidelijk uit. Ik had mij geen betere rij-instructrice kunnen wensen!

 6. Erg leuke tijd gehad met Jelly! Laatste paar weken ook nog even les gehad van Frits, dit was ook niks minder dan een leuke leerzame tijd! Naast het plezier heeft Jelly mij op de juiste manier les gegeven die perfect bij mij past. Heel veel dank daarvoor!!

 7. Jelly geeft hele goede rijlessen. Elke keer had ik heel veel zin in rijles en om nieuwe dingen te leren. Ze nam echt de tijd voor je en ze stelde je op je gemak. Bij het examen vertelde me dat ik echt niet zenuwachtig hoefde te zijn & dat stelde me me heel erg op m’n gemak. Ik ga Jelly zeker missen!

 8. Toen ik voor het eerst bij Jelly in de auto stapte, was ik best wel zenuwachtig. Jelly is een super lieve instructrice en stelt je op je gemak. Ook neemt ze de tijd voor je en aan de hand van een zelfreflexie na elke les leer je ook van je eigen ”fouten”.

  Na de corona, vlak voor mijn examen, ging mijn koppeling niet zo lekker als daarvoor. Ze heeft hier goed de tijd voor me genomen en even de koppeling weer rustig geoefend. Zo was ik helemaal klaar voor mijn examen. En raad eens… in 1x geslaagd!!

  Heel erg bedankt voor alles Jelly. En voor de toekomstige Lessers: Heel veel succes en vooral ook plezier. Ik weet zeker dat dat goed gaat komen!

 9. Vandaag (30-03) ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Ik heb de lessen met Jelly als heel prettig ervaren.
  Jelly neemt de tijd om jou rustig dingen uit te leggen. Ze vraagt ook een stuk zelf reflectie van je waardoor je, je eigen fouten ook goed kan terug zien.

  De tips en trucks voor de bijzondere verrichtingen zijn erg makkelijk toe te passen.

  Ik wil Jelly heel erg bedanken voor de tijd die zij heeft genomen om mij, in mijn eigen tempo mijn rijbewijs te laten halen!

 10. Mijn vriendin heeft voor mij bij Jelly haar praktijk examen gehaald en was altijd zo positief over Up2Date en Jelly dat ik besloten heb om ook te gaan lessen bij Up2Date. Ik ben erg blij met de keuze omdat de lessen altijd super fijn waren met duidelijke uitleg en een erg goede sfeer. in 1 keer geslaagd bij Up2Date dus hartstikke bedankt voor de fijne en leerzame lessen Jelly!

 11. Hele fijne en gezellige lessen gehad, waar ik met plezier op terugkijk. De uitleg en instructies zijn erg duidelijk en maken het rijden veilig en de bijzondere verrichtingen gemakkelijker. Jelly neemt altijd de tijd om je geduldig verder te helpen.

  Heel erg bedankt Jelly voor de fijne rijlessen en dat je mij flink geholpen hebt met het behalen van mijn rijbewijs!

 12. Ik ben begonnen met lessen bij Rijschool Up2Date zonder enig verstand van auto’s en autorijden en ben in één keer geslaagd binnen 30 lessen. Jelly is een heel vriendelijk, duidelijk en rustig persoon om als rijinstructrice te hebben. Ik heb van elke les genoten en vind het jammer dat de gezellige lessen nu gestopt zijn. Ik zou deze rijschool voor iedereen aanraden.

 13. Wat heb ik een top tijd gehad zeg 🙂 Jelly is echt heel lief en ze legt echt heel goed uit! Ik stapte met totaal geen ervaring achter het stuur en door alle fijne, goeie en leuke uitleg ben ik in 1 keer geslaagd!
  Ik raad het 100% aan om bij Up2date rijles te nemen want het is echt super 🙂

 14. Het was super leuk om van Jelly les te krijgen, ze daagde me steeds uit met nieuwe dingen waardoor ik in elke les heel veel heb geleerd. Mij het auto rijden leren deed ze op een goede manier vind ik zelf, aardig maar kritisch op wat je doet. Heel erg bedankt Jelly en tot ziens!

 15. Zelf had ik nog geen enkele ervaring met auto rijden en ik vond het heel spannend om dan ook echt te gaan beginnen.
  Bij Jelly in de auto voelde ik mij meteen op mijn gemak en ze zorgde ervoor dat ik vertrouwen kreeg in mijn eigen kunnen.
  De lessen waren altijd goed, duidelijk, met goed feedback en Jelly nam echt de tijd voor je. De rijlessen waren ook nog eens super gezellig!
  Met dank aan Jelly kan ik nu vol zelfvertrouwen rijden in mijn eigen auto!

  Super mega bedankt nogmaals Jelly!!

 16. Jelly geeft duidelijke instructies en goede feedback. Ook heeft ze alle tijd om je vragen te beantwoorden en zorgt ze voor rust in de auto. Mij heeft ze vooral geleerd om niet te twijfelen en met vertrouwen te rijden. Ik had hier namelijk best wat problemen mee, maar daar heeft ze me goed mee geholpen! Hierdoor ging ik ook met vertrouwen mijn examen in en ben ik in 1 keer geslaagd!

 17. Zelf had ik nog geen ervaring met autorijden. Toch wou ik dit heel graag en ben ik via mijn broer bij Jelly gekomen. Ik zocht dan ook iemand die ik kon vertrouwen en de tijd voor me nam. Dat doet Jelly zeker. Dit vond ik erg fijn.

  Jelly is een lieve vrouw die je duidelijke uitleg geeft zodat je weet waar je aan toe bent en je weet wat je kunt verwachten op je examen. Dat is heel erg fijn! Ook als je vragen hebt of dingen lastig vind legt Jelly het heel fijn uit en word het sneller duidelijk. Ze gaat mee in het tempo dat voor jou fijn is.

  Ik kan nu met vertrouwen gaan autorijden. Dat is echt heel fijn. Dat geeft Jelly je zeker mee. Ik vond de lessen ook erg leuk! Ik ben Jelly dan ook meer dan dankbaar.

 18. Duidelijke instructies en goed feed-back. Daarnaast ook een erg gezellige tijd gehad

 19. Duidelijke instructies en goede feed-back. daarnaast ook een gezellige tijd gehad tijdens het lessen.

 20. Wat voor mij het belangrijkste is, is duidelijkheid. Gelukkig is Jelly erg duidelijk. Als ik iets niet snapte legde ze het 100x uit totdat ik het wel snapte. Verder was ze erg rustig en stelde ze me op het gemakt als ik in een enge verkeerssituatie zat.
  Kheb met plezier gereden, zeker een aanrader 🙂

 21. Hele goede rijschool en Jelly is natuurlijk een topper! Heb er met plezier gereden!!

 22. Een goede terugblik heb ik op de lessen bij Jelly. Haar geduld lijkt wel eeuwig te duren, precies wat ik nodig had! Ze legt niet alleen de instructies goed uit, ook verteld ze erbij waarom ze iets zegt of doet. Ze weet hoe ik het beste leer en die manier gebruikt ze dan ook. Altijd in voor een gezellig gesprek en dat weerhoud me van mijn zenuwen. Het was een spannende, maar ook gezellige tijd geweest.

 23. Ik had helemaal geen ervaring met het verkeer. Nooit gefietst, nooit een auto in de familie gehad. Was zo bang van de snelheid. 40km/uur vond ik echt een prestatie voor mezelf. Jelly was zo vriendelijk, geduldig en duidelijk. Ze legt dingen uit op zo een makkelijke en rustige manier. Dankzij haar ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt een topper. 100% een aanrader.

  Als je het nog niet weet,
  Rijschool Up2date??

 24. Voor mijn opleiding en stage moest ik verhuizen naar Amsterdam maar wilde toch heel graag bij Up2Date rijden. In 2 maanden tijd heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb veel kunnen lessen in de zomervakantie! Super goede begeleiding en ook erg gezellig gehad!

 25. Super gezellige lessen gehad met jelly. Legt alles goed uit. Als je twijfelt stop dan met twijfelen en kies voor up2date.

 26. Jelly is een super gezellige rijinstructriese. Ze is duidelijk en legt dingen goed uit. Ze geeft rustig antwoord op vragen en geeft je de tijd om dingen opnieuw te proberen als het nog niet helemaal goed gaat.

 27. Ik heb vanaf dag 1 de lessen met Jelly heel positief ervaren. Legt situaties en verbeterpunten op een duidelijke en fijne manier uit. Ze let op alle dingen groot en klein, maar dat doet ze alleen zodat jij gewoon gaat slagen voor je examen. Jelly is echt een top instructrice, beter kun je niet krijgen!

 28. Jelly helpt je niet alleen met het begrijpen van de wegen en situaties, ze coached je ook door wat ruwere momenten waardoor je beter in je vel komt te zitten! Ik heb al vanaf dag 1 fijne lessen gehad en raad het ook aan bij iedereen die op welke manier dan ook wilt slagen!

 29. Jelly is een super lieve en ervaren rijinstructrice. Ze heeft mij op een hele prettige manier, met veel rust en persoonlijke begeleiding goed en veilig leren rijden. Iets waar ik mijn leven lang plezier van ga ervaren!

 30. Jelly geeft goede rijlessen. Haar uitleg, bijvoorbeeld over hoe achteruit fileparkeren, is erg duidelijk. En ze is ook altijd vriendelijk en stelt je op je gemak. Ik voelde me goed voorbereid op het examen en ben in 1x geslaagd.

 31. Heel positief ervaren door de duidelijke informatie over wat je te verwachten valt en goede uitleg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.